Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, December 6, 2011

"hujan" bukan sebab OMBAK RINDU -_-"



 
Hari ni decide gi tengok wayang. Yang orang dok heboh2 kata BEST. 
Ombak Rindu. Kat JJ Bukit Raja. Tu je lah yang terdekat pon. hehe~ 






Dah beli tiket. Lapar pulak . So singgah McD jap. Time2 lunch ni full haa McD.. hoho
Akhirnyaaa...dapat gak Prosperity burger ni. Pedasss weyh.. gatal nak pi tambah sos cili lagi.. ngeee~
nak meleleh air mata .. haha.














Aku gi dengan member aku, Aina .
Nampak tak kesungguhan dia makan prosperity tu =p 
lapar ye aina? hehehe~








Dah melantak. Kami pon gi lah tengok wayang.
Boleh tahan lah cerita dia. Aku tengok member aku. Si Aina ni dah menangis. Bila part Aaron/Harris tu nangis
Aku gelakkan dia.














Sempat pulak snap2 scene dalam Ombak Rindu ni. Nasib tak kantoi. 
Aina pun join sekali... hahaha =p sengallll >_<"









Cerita dah nak habis. Ending ok lah. Happy ending kot. Bagi aku cerita tu Sloowww
Huhu. Entahlah. Mungkin tak sampai ke hati aku kot.

>>>>>>>>>>>>>>>>> ~ <<<<<<<<<<<<<<<<<



 
On the way balik. Aku tahan airmata. Bukan sebab filem tu
Tapi sebab dia (bukan pasal si aina ni ye) ..Tadi aku gelakkan Aina, sekarang padan muka aku. -_-“

Kenapa aku nak nangis pulak? Sebab aku terasa yang dia(lagi sekali, bukan aina. someone else) dah jauh sangat dari aku
Siapa dia ni sampai boleh buat aku menangis??
Dia sahabat aku. Yang rapat dengan aku dulu... tapi sekarang.. entahlah.. 






Tapi aku tak peduli. Aku belikan macam2 untuk dia. Sebab lusa aku dah nak terbang ke Langkawi.
Satu je aku tak dapat beli, MASA untuk bersama dengan dia.













 








 



Singgah Famous Amos,belikan biskut coklat. 
















Last sekali, aku minta nak jalan2 dengan dia. 
Tapi dia nak keluar dengan kawan dia. Takpelah. 
 Last day aku kat Shah Alam ni...... -_-"
tapi x dapat..






 


Aku nak bagitahu dia, aku minta maaf atas semua kesalahan aku pernah buat.
 tapi tu semua cerita lama........













 



 tapi sebabkan cerita lama tu la, semua benda jadi tak kena!! 
DAMN laaa !!!











…………………………………………………………………………

Dah lama berlalu, aku tengok dia macam dah ok.
I'm happy for her. Cuma situasi antara kami tak banyak sangat berubah.
Aku still rasa janggal, dia bukan macam yang aku kenal dulu. 

Hopefully dia suka semua benda yang aku bagi.
Pengganti diri aku. Even aku tahu, aku ada or takda, 
dah takda apa2 effect kat sahabat aku sorang ni.


Someone gitaw aku, "kalau berkawan jangan rapat sangat. Sebab, masing2 akan berpecah ikut haluan masing2. Kalau ditakdirkan dia sahabat kita dunia akhirat, InshaAllah, kita akan jumpa dia semula.
Dan silaturrahim tu takkan berakhir kat sini je"



p/s: takecare sis... 

8 comments:

  1. turut bersimpati..tp dia tu sape?aina yg awk g tgk wayang sama2 tu ke?ke sape shbt baik awk tu?komfius disitu...hehehe

    ReplyDelete
  2. err banyak kan bersabar ye..insyaAllh korang akan berjumpe balik nnt.. :) doa yg pntg,,senyum ok hehe

    ReplyDelete
  3. bace part atas je
    part masuk fefeling tu tetibe mate ni ckp kat tangan
    "scroll je ke bawah teru"

    bwalking
    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  4. mmber aku yg seganas ganas manusia pun boleh berkata-kata: "best weyh citer ombak rindu.. ade part sedih tu buat aku sebak.. sob2"

    ganas la sgt.. ape yg ganas aku pun xtau.. itu dorang sendiri yg claim diri sendiri ganas.. haha

    muke legend hati cute

    ReplyDelete
  5. @syima raif ~ InshaAllah.. tanx dear .. tryin to smile..

    ReplyDelete
  6. ~asyrafNAKjadiLEBIHbaik:
    tanx singgah & reading, even scrolldown ke bwh terus.. semoga menjadi yg LEBIH baik la ye..

    ReplyDelete
  7. MéuzAngelo™ XXIII - =) cerita tu mmg best.. tapi bagi sku slow & skema.. ada part nangis,sedih,lagi2 bila si aaron/harris tu nangis. tersentuh gak. tapi bejaya kawal emosi.. haha =p

    kau nangis ke? hehe.
    "muka legend hati cute" ^_^"

    ReplyDelete