Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Friday, December 9, 2011

Dah Selamat Mendarat - Langkawi ^_^"


Aku terpisah dari family tersayang...huhu. 
(ayat nak sedih2..cehhh)  
dok kat seat 22 C, sebelah mamat specky.. =p Ngeee~ 



Family aku lak kat seat 15.. hoho. Last2 aku dok kat seat 23..kosong. 
Dapat dok tepi tingkap & snap2 pic.. hehe~









MH4105 dari KLIA – LANGKAWI. Supposely depart 1805,
 tapi disebabkan masalah teknikal terpaksa DELAY. 1845. Jarang (macam tak pernah rasanya) 
naik MAS, tetiba DELAY. Hohoho. o.0"


55 minit selepas tu......



Alhamdulillah..
akhirnya pesawat MH1450 selamat mendarat.. destinasi : Langkawi =)






Aku dengan adik aku Boboy..
(bukan BoBoy Boy tu ekk)

Tengah syok posing2 , snap2... tetiba ada brader ni sound soh blah .. haha =p

technician la kot.. 
lek ah brader.. hehe







Jejak je hometown ni....OTAK aku dengan pantas memikirkan COKLAT !! 
hahhaha =p Habislah... bertambah cute lah jawabnya..

(perasannn.. padahal tambah tembam/ chubby/gemok/ dan sebagainya..hoho)




Esok dan hari2 seterusnya bakal aku warnai dengan pelbagai aktiviti..hehe. 
Lama weyh tak balik kampong ayah aku ni haa.. Akhirnya ayah dah TAK "Kampong Sick" .. hahaha =p terus keluar slang Kedah ayah haaa,, >_<"






 


Menyempat posing, 
tengah tunggu Pak Teh datang ambil kitorang,,            ngee >_<"



Ayah tengah busy call Pak Teh,, 
Si Baby tak taw tengah korek ape tu..haha. My mama yang gorgeous lak join venture posing sekali =p lalala ~












to be continue.............~


....................................................................................................................................................................

p/s:: Happy sikit.. dia dah bagi respon =) And yang sorang lagi lak, dah OK kot.. hehe ~ banyak aku nak cerita kat kau. Tapi lidah kelu.. sorry bila perangai agak childish sikit  >_<" ngeee~


6 comments:

  1. 0k fine... kim slm sume, mama trutama..

    c0klat bli byk2.. pztu bwk n=blik sni bg i... huhu... =P

    ReplyDelete
  2. ngeeee >_<"
    ok..hehe =) cha ngn family fly ke KLIA smula 23hb.. then 31 dec ru bfly ke twu..

    leh jmpe gi =p

    ReplyDelete
  3. nak coklat dari Langkawi :'D

    ReplyDelete
  4. @amal : hehe.. =)
    come lah to langkawi =p

    btw,dah usha ur blog.. lot's of info.. nice =)
    'diamnya fikir,katanya zikir'

    ReplyDelete
  5. waa rindu na pergi langkawi..

    oppsyy sorry .. :) hyee awakk ..salam pengenalan
    saya baru dlam blog neyy .. :) (budak baru belajar) ..nice blog .. n picture 'ngee
    saya daa follow awakk so follow me back keyy

    ReplyDelete
  6. >> lady apple story

    hye ^_^" TQ usha2 blog yg x sberapa ni .. =)
    dtg lah langkawi .. heheh

    dah fllow ur blog .. hehe

    ReplyDelete