Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, November 16, 2011

Mukadimah bukan Mukabuku

Bismillahirahmanirrahim

Assalamualaikum, pembuka bicara ..Alhamdulillah bertemu kita di entry mukadimah kali ini… Blablabla…. (dah macam MC majlis pulak =p)

WELCOME!
To my ‘open diary’ @ Lensa.Hati.Nata ^_^”
(Ada apa dengan L.H.N? teruskan baca =p)

So, hai ! and..ermm.. Hai lagi sekali ! haha.
Nama diberi Natasya NasLin (fullname? Nanti tahu jugak.. )

Akhirnya blog lama tu aku dah ‘lupuskan’ dan digantikan dengan blog segar bugar dari taman bunga ni (taman bunga?? ) >_<” haha.
Mostly, blog ni tentang Aku.Kamu.Dan Mereka. Kau, yang tengah baca ni pun ada jugak kot. Hehe

Kenapa aku ‘lupuskan’ blog lama? Sebab aku dah malas nak handle, blog tu penuh dengan cerita sedih, penuh habuk, dan sawang (erkkk..sawang? teringat kat budak ROTU sorang ni.haha).

Ok.Stop.
Jangan dikenang kisah yang dah berlalu. Perghh..ayat. hehe.
Kenapa L.H.N ? Apa benda tu? =.=” :

Lensa- Situasi sekeliling dari sudut pandangan mata aku (bukan mata kucing or etc..) dan sebenanya merujuk kepada lensa kamera tu sendiri.
Hati- Setiap cerita/entry yang aku taip or TERtaip (ter?) wujud tulus dari hati aku yang suci murni ni =)  (bukan hati ayam ok..)
Nata- Nickname yang aku dapat ‘when I was…’ (bukan sejenis makanan- NataDeCoco!). Cerita tentang aku dan mungkin rahsia – rahsia aku akan terbongkar kat sini. Oh nooo~

Ok. Enough. Next,
Hobby...,
Asal…,
Study kat…,
(cari jawapan-usha header kat atas tu ok )

Anak kedua dari 40 adik beradik.
Ehh,4 orang je lah. 2 gorgeous girl, 2 handsome boy. Lalala ^_^”


Ok fine. Perut dah jamming.
Nak makan, sambung next time.

 

~aku bagi gambar yang tak berlagu ni kat korang dulu.









1 comment:

  1. patotla cari tasya x jumpe2... haishhh...
    muahhhxx

    ReplyDelete