Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, November 24, 2011

Brader Specky dan Keropok Lekor =)

me                   : "Bang, nak kopok lekor singget, pisang singget"

brader specky   : "Jap eh dik..nak apa tadi?"
                       (masa yang sama ada minah ni potong line.. haaiisshh.. sila beratur ye next time -_-")

me                   : "Nak ni dengan yang tu.. "

brader specky   : "Singget eh.. Tak kenyang eh makan tadi? hehe "
                        (makan kat depan gerai dia pulak tadi kannn..adeess..~haha )

me                   : "Hek' ele.. saje je la. Nak buat bekal untuk petang ni,nak lepak - lepak tengok movie.
                         Malas nak keluar dah"

brader specky   : "Bekal untuk esok tak nak? hehehe "
                       (hahaha =p sengal.. ini sudah lebih.. haiisshh =p kalau nak belanje boleh je..haha )

................................................................................................................................................



OK.STOP.. banyak songeh pulak abang specky ni.. haha =p
apa2 pon, thanks bagi kopok lebih.. buat bekal.. hahahah ^_^"

Aina punya pasal la ni , nak menyakat brader ni. Tup2 aku pulak yang terkena..

*btw, abang specky tu kannn...sedap je mata memandang... hahahah =p



# buat sahabat aku yang nak ke TOKYO...baru je dapat sms tadi.... (jelesssss...... >_<" ) selamat bercuti bersama family tersayang.. huk3. ingat daku dalam flight mu.. ehhh.. haha =) 
Takpe - takpe... kau pergi dulu.. Next time aku pulak, bawak flight sekali. hehe ^_^"

No comments:

Post a Comment