Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, November 20, 2011

20112011 hari ini dalam sejarah nata

*tajuk takleh blah kannn.. =p


20112011.Settle dah tugas aku hari ni. 8.30 am - 6.00 pm. 
Pagi yang cerah kini sudah gelap..haha. Hujan petang tadi. ngeee~
UiTM Shah Alam - TUDM SUBANG - UiTM Shah Alam.
Buat apa aku pegi sana? Saja jalan - jalan makan angin. haha =p



Takdelah.. actually pegi ambil makanan untuk strength yang hadir training hari ni.
Letih sikit, tapi best =) Dapat pulak driver van UiTM yang lawak tu. 
Ditemani kak sara lawa yang lawa.. haha =p




Cantik tarikh hari ni kan ? =) 




*congrats to abang cool & akak cantek kita ni ~ Zahiril Adzim & Shera Ayob
Semoga berbahagia sampai syurga hendaknya .. amin ..~ 

 *iklan jap .. hehe =p




Ok. Back to the topic >_<"
Hari ni aku jadi "nata", sebabnya aku duty. Menghabiskan hari ahad aku dengan join training minggu ni.
Ni nickname yang aku dapat masa masuk Rotu Airforce UiTM masa kat UiTM Samarahan Sarawak.
Sampai hari ni nama tu melekat. haha
 









So, this is me wearing the uniform.
*saja blurr kan atas sebab2 keselamatan (poyo jekkk.haha) *










Ok. tu je. Aku dah start sakit kepala.Virus dah mula menyerang.
Bersin untuk keberapa puluh kali dah. Main hujan tadi. hehehe =) adiiooss ~

No comments:

Post a Comment